5 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ BOILER ROOM ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ

facebook_placeholder

Τότε που ο κόσμος αποφάσισε να αγνοήσει τις κάμερες και να παρτάρει πραγματικά.

Πρόκειται για μία από τις πιο πρωτότυπες πλατφόρμες της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής. Έχει φιλοξενήσει τους καλύτερους καλλιτέχνες του χώρου, σε concepts που χαρακτηρίζονται από εκπληκτική ατμόσφαιρα. Το παράπονο των fans του; Η εμμονή της πλειοψηφίας του κοινού για αυτοπροβολή, με αποτέλεσμα πολλές φορές να χάνεται η ουσία του εγχειρήματος, η διασκέδαση. Πάμε, λοιπόν, να δούμε πέντε events, όπου το κοινό του Boiler Room, απλώς, τα έσπασε!

5. Ο Rødhåd στα 5α γενέθλια του Boiler Room στο Βερολίνο.

Ο αγαπημένος μας viking ξεχωρίζει για το μοναδικό στυλ του, το οποίο είναι μελαγχολικό αλλά και ανεβαστικό ταυτόχρονα. Μπαίνοντας στο κλίμα της επετείου 5 χρόνων από την ίδρυση της πλατφόρμας, ο Rødhåd δεν άφησε άλλη επιλογή στο κοινό, από το να τα σπάσει πραγματικά.

Highlight: Στο 39.19, υπό τους ήχους του “All the Shadows” του Mighty Thor (διαθέσιμο από την Stockholm LTD του “πολύ” Par Grindvik), το κοινό, απλώς, παραδίνεται στη δίνη της techno.

4. Ο Ben Klock αρρωσταίνει κόσμο υπό το βλέμμα της Nina

Γεννημένος στο Βερολίνο, ο Ben Klock ξέρει εδώ και χρόνια τον τρόπο να ξεσηκώνει το κοινό του σε κάθε ευκαιρία. Αυτό το πάρτι, στο πλευρό της αγαπημένης μας του, Nina Kraviz, δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Highlight: Η αντίδραση του κόσμου από το 48.40 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επιστημονική έρευνα σχετικά με την επίδραση του μπάσου στον μέσο άνθρωπο.

3. Ο Zadig τρελαίνει το Παρίσι

Τι να πει κανείς για αυτόν τον καλλιτέχνη. Αυτό που διαβάσαμε στα σχόλια είναι υπεραρκετό:
Ο Zadig έχει γκρίζα μαλλιά, μαρκιά γένια και φορά ένα παλιό πουκάμισο, επειδή όταν γεννήθηκε η techno, ήταν εκεί.

Highlight: Η στιγμή που ψάχνεις ένα άτομο που να μην γουστάρει απίστευτα αυτά που ακούει στο 20.40 και πράγματι, δεν βρίσκεις κανένα.

2. Ο μυστηριώδης SNTS κάνει το κοινό να αντιληφθεί πλήρως ότι βρίσκεται στο Βερολίνο

Ο μαυροφορεμένος καλλιτέχνης που έχει αφήσει ήδη το στίγμα του με το χαρακτηριστικό στυλ που διακρίνει τις παραγωγές και τα sets του, κάνει μία (ακόμα) απίστευτη σετάρα και ο κόσμος αφήνεται στους ρυθμούς του.

Highlight: 26.18. Οκ, κουράστηκες, πωρώθηκες, δεν ξέρω τι… Αλλά πάρε τα χέρια σου από το gear του dj γρήγορα!

1. Ο Alex.Do αποτελειώνει ό,τι έμεινε από τον Rødhåd

Ο ιδιαίτερος Alex.Do που τυγχάνει να έχει γεννηθεί το έτος που έπεσε το τοίχος του Βερολίνου, έχει μόλις παραλάβει ένα εκστασιασμένο κοινό μετά το set του Rødhåd και φροντίζει να το διαχειριστεί όπως πρέπει.

Highlight: 25.24. Ο στρατός τον ακούραστων κάνει επιδρομή στο dancefloor του Boiler Room. Άντε γεια!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *