6+1 πράγματα που κάνουν ένα πάρτι πετυχημένο

maxresdefault

Για να είναι ένα πάρτι πετυχημένο, πρέπει να πληροί κάποιες προϋποθέσεις. Πάμε να δούμε κάποια από τα από τα πιο βασικά πράγματα που καθιστούν ένα πάρτι απόλυτα επιτυχημένο…

1. Ήχος

Ο ήχος σε ένα πάρτι, οποιοδήποτε και αν είναι το στυλ του, είναι το Α και το Ω… Πόσο μάλλον στην techno, που για να την ακούσεις σωστά, ο ήχος πρέπει να είναι απλά αψεγάδιαστος, πρέπει να μπορείς να χαθείς μέσα στους ήχους, και οι πιο χαμηλές συχνότητες, το μπάσο δηλαδή, να κάνει το δάπεδο να… σείεται!

 

2. Line-up

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα σε ένα πάρτι είναι το line-up… Και όχι, δεν εννοούμε τα “μεγάλα” ονόματα που μπορεί να υπάρχουν στο line-up, αλλά όλους τους καλλιτέχνες , από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο… Όλοι οι καλλιτέχνες είναι εξίσου σημαντικοί σε ένα πάρτι, από αυτόν που θα κάνει το warm up, το κύριο set, και το κλείσιμο. Στο warm up, ο καλλιτέχνης πρέπει να καταφέρει να κάνει τον κόσμο να αρχίζει να χορεύει και να ετοιμάσει το έδαφος για το κύριο set, όπου ο main dj πρέπει να είναι σίγουρα πιο… δυνατός, κρατώντας έτσι τον κόσμο για 2-4 ώρες ακόμα, μέχρι τελικώς να… παραδώσει τους πιο “δυνατούς clubbers” στον dj που έχει αναλάβει το κλείσιμο του πάρτι.

 

3. Άνεση

Έχοντας καλό ήχο και καλό line-up, τι άλλο χρειάζεσαι? Μα φυσικά χώρο για να χορέψεις! Οι περισσότεροι από μας έχουμε βρεθεί πιστεύω στην δυσάρεστη θέση να είμαστε σε ένα τρομερό πάρτι με μουσικάρες και να μην μπορούμε να κουνηθούμε.

 

4. Visuals/ Φωτισμός/ Εφέ

Τα visuals σε ένα πάρτι, είναι αυτά που θα σε βάλουν στο “mood”, θα σε χαοτίσουν και θα σε κάνουν να χορέψεις ακόμα περισσότερο! Φωτισμοί, λείζερ, μηχανές καπνού, video wall είναι όλα ευπρόσδεκτα!

nightclub_party_rock_scene_entertainment_hd-wallpaper-1328784

 

5. Ποτά

Εξίσου σημαντικά είναι και τα ποτά. Τα ποτά, καλώς ή κακώς, θα βοηθήσουν να σε φέρουν σε… “κέφι”. Οπότε, αν τα ποτά που θα πιεις είναι “μπόμπες”, το μόνο που θα καταφέρουν είναι να σου φέρουν πονοκέφαλο και στομαχόπονο!

 

6. Live performance

Εκτός από το live performance του dj, μπορούν να υπάρχουν χορευτές/ χορεύτριες, ξυλοπόδαροι ντυμένοι ανάλογα, γενικά να υπάρχει και κάποιο άλλο ενδιαφέρον concept ταυτόχρονα που θα κρατάει το ενδιαφέρον του clubber εκτός από την ίδια την μουσική… Τρανταχτό παράδειγμα είναι ο “laserman” στην Ιbiza, που μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video!
(Φαντάσου να τον δεις να περπατάει δίπλα σου… WTF!)

 

7. Τιμή

Kαι τέλος, μα φυσικά η τιμή, η οποία θα πρέπει να ανταποκρίνεται σε αυτά που θα σου προσφέρει το εκάστοτε πάρτι (αυτά που προαναφέραμε). Δηλαδή, ότι πληρώνεις να παίρνεις!

Πείτε μας και εσείς την άποψή σας, για το τι κάνει ένα πάρτι πετυχημένο… Και μην ξεχνάτε…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *