Ο CANNIBAL ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ!

14612471_10153768525182714_3933041409655804820_o

Το web radio που προτιμάς εδώ κι αρκετά χρόνια για τις ποιοτικές μουσικές του, σβήνει απόψε 7 κεράκια με ένα δυνατό event στο Six D.O.G.S και οι άνθρωποι πίσω από αυτό ανοίγονται στη Blank σε ένα interview που πρέπει να διαβάσεις.

Ξεκίνησε από λίγους και αγκαλιάστηκε από πολλούς περισσότερους, δείχνοντας πως όταν υπάρχει αγάπη, θέληση και μεράκι για κάτι, αυτό θα πετύχει. Ένα από τα πιο αγαπημένα web radios των απανταχού fans της καλής ηλεκτρονικής μουσικής φτάνει αισίως τον έβδομο χρόνο λειτουργίας του – αριθμό κατά πολλούς τυχερό ή μυστηριώδη, μα για τους ανθρώπους του Cannibal ένα κίνητρο να συνεχίσουν να προχωρούν μπροστά και να εξελίσσονται. Τους ευχόμαστε από καρδιάς χρόνια πολλά και προτού δώσουμε ραντεβού το βράδυ στο Six D.O.G.S, σου παρουσιάζουμε την κουβέντα που είχαμε μαζί τους.

Πώς δημιουργήθηκε ο Cannibal;

Το 2009 η ιδέα του Μάνου και του Άλεξ έγιναν ένα μικρό site σε ένα δώμα και από τότε η παρέα μεγάλωσε με την άφιξη του Σίμου.

Πόσοι παραγωγοί είστε αυτή τη στιγμή στο σταθμό;

Είμαστε 32 παραγωγοί ζωή να’χουμε! Ας ξεκινήσουμε από τις Δευτέρες, Deppy, Shmidt & Drosis, Billyonair, Mr.m, Rand0m, τις Τρίτες είναι οι Maridi, Theo Zaniotis & Speerit, Nicky Ace και Softcore, Τετάρτες έχουμε ξεχωριστές μουσικές, για αρχή με τους Dj-Bac, Bakerman, το δίδυμο της Revolt Ναυσικά και Κοσμάς και τέλος, ο Simos Ares, Οι Πέμπτες ξεκινάνε πάντα όμορφα με Akis Silves, The Mighty Robot, ΝΚΤ, Rena και τα ομορφόπαιδα της Electric Pressure. Παρασκευή νωρίς με ένα ξεχωριστό τύπο και συνεργάτη, πλέον, τον Mackenzie, τη σκυτάλη παίρνει ο Sonny Crockett και αργότερα, ο Kimco, ενώ για το τέλος, το δίδυμο της Epiru. Σάββατο και τελευταία μέρα των live εκπομπών, την ημέρα ξεκινάει ο Koks και η Ειρήνη Καράογλου με τη σύμπραξη ορισμένων από τους καλύτερους djs της Αθήνας, όπως οι Gus & Bonso, Zoo-Roo και Mr. Roussos, να παίρνουν σειρά με το project “Oursound”, ακολουθεί ο ταλαντούχος Fog και τη βραδιά κλείνει η Iffie.

14900595_10153819417552714_2087150329747177977_n

Πέρα από τους καλλιτέχνες που βρίσκονται σταθερά στο ραδιόφωνό σας, έχετε φιλοξενήσει κι αρκετούς guests.

Πράγματι, από το studio και το booth του Cannibal έχουν περάσει πολλά ηχηρά ονόματα της local αλλά και της διεθνούς σκηνής. Πέρυσι, ξεκινήσαμε με τον Stranger στο Six D.O.G.S μια σειρά με guests που τώρα πρωτοστατούν στις δισκοθήκες των djs και για τη νέα σεζόν, έχουμε ήδη έτοιμο τον επόμενό μας guest.

Ένα εγχείρημα που μας άρεσε πολύ και έχει, ήδη, αρχίσει να αρέσει και στον κόσμο είναι η live video μετάδοση των εκπομπών σας. Πώς προέκυψε αυτή η νέα ιδέα;

Το video streaming το έχουμε στο μυαλό μας εδώ και 3 χρόνια περίπου, εγκαταλείψαμε σε κάποια φάση την ιδέα και τώρα κάνουμε τα πρώτα μας βήματα. Αυτό που θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο που μας ακούει είναι η πραγματική μας εικόνα, έτσι όπως παίζουμε μουσική, έτσι όπως είμαστε με λίγα λόγια. Σε δεύτερη φάση και μόλις γίνει mobile, έτσι όπως έχουμε φτιάξει το stream θα μας δείτε σε όλα τα party εκεί έξω!


Από το livestream του show των Schmidt και Drosis, Re:edit.

Πείτε μας και λίγα λόγια για την… μετακόμιση στα στενά του Ψυρρή και το Habeat.

Φέτος ξεκινήσαμε τη σεζόν δυναμικά έχοντας τη νέα μας συνεργασία και συγκατοίκηση με το Habeat Records, μια συνεργασία που έχει πολλά να δώσει και σε εμάς, αλλά και στη σκηνή στην Αθήνα, δείχνοντας πως η συμπόρευση και τα κοινά μονοπάτια πάνε μπροστά τη μουσική μας και την ιδεολογία που την ακολουθεί. Και για να μη μένουμε στα λόγια, κάθε μήνα έχουμε τα “Sunday’s Habeat”, όπου αξιόλογοι djs από όλα τα teams της Αθήνας και όχι μόνο, μαζευόμαστε, παίζουμε όμορφες μουσικές και λέμε τα δικά μας.

1011032_358516784274618_1737806948_n

Άκουσε τους… κανίβαλους εδώ και μάθε όλα τους τα νέα από τη σελίδα τους στο fb!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *