ΑΓΑΠΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!

2015-hd-christmas-wallpaper-1

Δεν είναι τα δώρα και οι στολισμοί που κάνουν τις γιορτές. Είναι οι μικρές ανθρώπινες στιγμές!

Μία ακόμη χρονιά φτάνει προς το τέλος της. Το κλίμα είναι εορταστικό και οι άνθρωποι χαρούμενοι βάζουν για λίγο στον πάγο τα θέματα που τους απασχολούν. Είναι Χριστούγεννα!

Πολλοί από εμάς, διαμαρτυρόμαστε κατά καιρούς για το πόσο άσχημα μας… συμπεριφέρθηκε το έτος που φεύγει και η αλήθεια είναι πως πράγματι, ήταν για κάποιους από εμάς κάπως άδικο. Ο ερχομός του νέου χρόνου προσφέρει μία αισιοδοξία, μία ελπίδα για το καλύτερο. Μας γεμίζει προσδοκίες και μας ανανεώνει, εφοδιάζοντάς μας με την απαραίτητη ενέργεια για να συνεχίζουμε να πηγαίνουμε μπροστά.

Και αισθανόμαστε περισσότερη αγάπη για τον διπλανό μας, τον συγγενή, τον φίλο, τον άγνωστο. Τον αντιμετωπίζουμε με καλύτερη διάθεση, με πιο ανοιχτό μυαλό, με μεγαλύτερη ανοχή στη συμπεριφορά του που άλλες φορές θα μας τρέλαινε. Και τελικά, κερδίζουμε από αυτό. Κερδίζουμε τη θετική αύρα και ενέργεια που βγαίνει στο χώρο στις συναναστροφές μας και την αποτελεσματικότητα στη συνεργασία.

tdora2004

Φέτος τις γιορτές, που μένουν ζωντανές σε μια εποχή μίζερη και σκοτεινή, οφείλουμε να αισθανθούμε και να περάσουμε όμορφα. Οφείλουμε να ευχαριστηθούμε τις μικρές στιγμές με τους συνανθρώπους μας και να έρθουμε πιο κοντά. Μα πάνω απ’ όλα, οφείλουμε να γίνουμε πιο δυνατοί και να συνεχίσουμε στη νέα χρονιά, παίρνοντας μαζί μας την καλή (προ)διάθεση των ημερών και χρησιμοποιώντας τη ως όπλο για τις δύσκολες καταστάσεις που θα παρουσιαστούν και κυρίως, ως βασικό τρόπο σκέψης για τις ανθρώπινες σχέσεις μας. Και να είστε σίγουροι, ότι με αγάπη και καλή διάθεση, όλα θα είναι καλύτερα!

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξή σας μία ακόμη χρονιά και σας ευχόμαστε να έχετε ευτυχισμένα Χριστούγεννα και ο νέος χρόνος να φέρει υγεία, χαρά και αγάπη σε όλο τον κόσμο!

Καλές γιορτές!

dadfcdaf0e112ec4d6bc2e3d18c48697

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *