24ΩΡΗ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΔΥΟ CLUBS ΣΤΟ AMSTERDAM

i_amsterdam_by_plusultradesign

Και η καρδιά της πόλης θα χτυπά δυνατά μέρα-νύχτα.

Ο Mirik Milan, πρώην promoter και νυν υπεύθυνος εκ μέρους του δήμου του Amsterdam για θέματα σχετικά με τη νυχτερινή ζωή και διασκέδαση, πρότεινε το μέτρο με σκοπό την τόνωση της οικονομίας της πόλης και δύο clubs εξασφάλισαν, ήδη, την πολυπόθητη άδεια.
Ο λόγος για τα Nachtlab (Warehouse Elementenstraat) και το Ven Amsterdam που μπορούν πια να λειτουργούν όλο το 24ωρο, προνόμιο που ήταν μέχρι σήμερα αποκλειστικό για τα De School, Radion, Tolhuistuin, DOKA, A’dam-Toren, Overkant και De Koning Party Events.

Nachtlab (Warehouse Elementenstraat)

Nachtlab (Warehouse Elementenstraat)

Τα νέα έχουν ενθουσιάσει τους fans της techno μουσικής στο Amsterdam, δεδομένου ότι στο χωρητικότητας 2000 ατόμων υπόγειο του Nachtlab, το Warehouse Elementenstraat, διοργανώνεται το techno event Hyte.
Μάλιστα, ο Bruno Hartmann, υπεύθυνος πωλήσεων του μαγαζιού, είπε, μιλώντας στο Deep House Amsterdam: “Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα στιγμή για το χώρο μας. Μας πήρε μήνες προετοιμασίας και πλέον, δε μπορούμε να περιμένουμε για αυτήν την απίστευτη ευκαιρία που παρουσιάζεται για τη νυχτερινή ζωή του Amsterdam.”

20150904_114739_255_848

Απ’ την άλλη, το Ven Amsterdam αποτελεί ένα συγκρότημα 45.000 τ.μ., που περιλαμβάνει ξενοδοχεία, καζίνο, γυμναστήριο, εστιατόριο και bar σε ταράτσα, αισιοδοξεί να γίνει το 24ωρο μίνι κέντρο της πόλης, όπως πάντοτε σχεδίαζε.
Οι χώροι έχουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους όποτε το επιθυμούν.

πηγή: mixmag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *