Τα 5 πιο… ασυνήθιστα μέρη όπου πρέπει να ακούσεις techno!

Caprices Festival 2014, Cran-Montana, Modernity, Ambiance

Όλοι απολαμβάνουμε τα μικρά πάρτι που γίνονται στην Αθήνα. Για να δούμε, όμως, αν επιλέγαμε να πάμε κάπου αλλού, κάπου που θα μπορούσαμε να συνδυάσουμε την techno με μια εμπειρία ζωής, ποιοι θα ήταν οι top προορισμοί?

1. Στα βουνά και στα λαγκάδια

Πάρτι 2000 μέτρα πιο κοντά στον ουρανό? Χιόνια, βουνά, αλεξιπτωτιστές και techno? Χμμμ… Για να πάρουμε μία ιδέα από Caprice Festival!

2. Στη μέση της ερήμου

Πάρτι στη μέση του πουθενά! Εκεί που η μουσική κι ο ήλιος δημιουργούν μια απόκοσμη ατμόσφαιρα, μια ατμόσφαιρα που θα ταίριαζε καλύτερα… στον πλανήτη Άρη! Ας δούμε το βίντεο κι ας φανταστούμε πως θα ήταν να βρισκόμασταν κι εμείς στο Burning Man

3. Καταμεσής στη θάλασσα

Καλοκαιράκι έρχεται, οπότε, τι πιο καλοκαιρινό κι εναλλακτικό από το πάρτι της Mobilee Records, που έλαβε χώρα σε πλοίο… Ναι, καλά διαβάσατε. Σε πλοίο και με τα καλύτερα ονόματα της σκηνής να πίσω από τα decks!

 

4. Στην παραλία

10 μέρες κοκτέιλ, σφηνάκια και βουτιές, για να δροσιστείς και να κατεβάσεις τη θερμοκρασία του σώματός σου, που έχει αγγίξει τους 50 βαθμούς celsius από το non-stop ”κοπάνημα”…! Όσον αφορά το πού γίνεται το φεστιβάλ, πέφτει λίγο μακριά, αφού διεξάγεται στο μακρινό Μεξικό! Ο λόγος για το Bpm Festival.

5. Στον παράδεισο του Cavo

Ας αφήσουμε αυτά τα μακρινά σχέδια προς το παρόν κι ας στρέψουμε την προσοχή μας στο σπίτι μας. Το Cavo Paradiso είναι ένα από τα καλύτερα club παγκοσμίως, με lineups που κόβουν την ανάσα κάθε καλοκαίρι. Βρίσκεται σε μια φανταστική τοποθεσία με super ήχο και είναι… πως το λένε να δεις… Η συνήθεια που έγινε λατρεία! Με χιλιάδες λάτρεις της Techno κι όχι μόνο, να επισκέπτονται το νησί για να ζήσουν την εμπειρία ξανά και ξανά…!

 

Εάν ξέρεις κι άλλα περίεργα μέρη όπου θα μπορούσαμε να ακούσουμε techno… Μοιράσου το με τη Blank!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *