Cannibal Radio invites Stranger six d.o.g.s.

13116301_10153404369072714_6850730392994217365_o

Who is stranger? Μέχρι πριν λίγο καιρό θα λέγαμε ότι αποτελεί ένα από τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά της Techno μουσικής σκηνής του Ρότερνταμ. Σήμερα, ιδρυτής πλέον δυο labels (Self Reflection, Paling Trax), με πρόσφατα releases στην Monnom Black του Dax J καθώς και πολύ χαρακτηριστικές εμφανίσεις στα πιο αυθεντικά clubs του είδους, όπως Berghain και Tresor στο Βερολίνο, αλλά και στα μεγαλύτερα dance stages, όπως Awakenings στο Άμστερνταμ, σίγουρα ο stranger δεν ανήκει στους “άγνωστους” πλέον καλλιτέχνες και DJs όταν αναφερόμαστε στην έννοια του RAVE. Ο Cannibal Radio με έδρα την πόλη της Αθήνας, πιστός στην ηλεκτρονική μουσική, προσκαλεί έναν από τους νεότερους εκπροσώπους του είδους σε μια βραδιά που εγγυημένα επιφυλάσσει ΠΟΛΥ χορό, στα πλαίσια μιας σειράς από events με ξένους καλεσμένους πλαισιωμένους από παραγωγούς του σταθμού. Cannibal Radio invites Stranger και.. “Put Some Rave for Me!

Line up: STRANGER MR.M RENA SIMOS ARES

 

Mr.M

Γεννημένος στην Αθήνα το 1983,ο Μάνος Δούβικας, γνωστός ως Mr.M, ξεκίνησε τη μουσική του παιδεία στην techno και house μουσική συλλέγοντας σπάνια βινύλια και ξοδεύοντας ώρες αγοράζοντας δίσκους. Ως συνιδρυτής του Cannibal radio, ενός από τους πιο επιτυχημένους ιντερνετικούς σταθμούς της Αθήνας, τα 5 τελευταία χρόνια έχει τη δική του ραδιοφωνική εκπομπή με το όνομα ”HIGH TIMES”. Πίσω στο 2011, μπήκε στη λίστα με τους 10 καλύτερους djs της Ευρώπης, μετά από τη νίκη του στο μουσικό διαγωνισμό Movida Corona. Το 2013 ως συνιδρυτής της “Analogue”, ξεκίνησε μια σειρά από πάρτι φιλοξενώντας διάφορους djs του εξωτερικού. Έχει μοιραστεί τα decks μαζί με καταξιωμένους Dj’s/παραγωγούς όπως Blawan, Len Faki, Jonas Kopp, UVB, Keith Carnal, Shifted, Tommy Four Seven, Rodhad, Distant Echoes, Rebekah, Sawf, Manni Dee, Terence Fixmer & Marco Bailey. Με μηνιαία residency στο Astron.Bar και το Senza και εμφανίσεις σε μεγάλα clubs όπως Maze, Area 19, Six Dogs, Skullbar με μεγαλύτερη αυτή του Tresor Club στο Βερολίνο με το project Analogue τον Οκτώβριο που μας πέρασε, καθώς και συμμετοχή σε events όπως τα Rave Prade του Λούμπεν, Astron.Fest και Bloom Festival. Ο Mr.M έχει πλέον εδραιώσει την παρουσία του σαν καλλιτέχνης στην χώρα μας. Μετά από τόσα χρόνια στο προσκήνιο, πλέον ο Mr.M κάνει τα πρώτα του βήματα και στην παραγωγή.

Links:

Facebook https://www.facebook.com/Mr.MDJ ,

Soundcloud https://soundcloud.com/hightimeshow

RENA

Είναι σπάνιο στις μέρες μας, σε μια αυξανόμενα κυνική και ανταγωνιστική σκηνή, οι νέοι και ανερχόμενοι DJ να κερδίζουν αναγνώριση και ευκαιρίες να επιδείξουν τις ικανότητες τους. Σε μια βιομηχανία όπου οι διασυνδέσεις και η υποστήριξη από πιο καθιερωμένους καλλιτέχνες είναι πρωτεύουσας σημασίας και όπου η αισθητική και το attention span γίνονται πιο ασταθή μέρα με τη μέρα, φαίνεται όλο και πιο δύσκολο για εξελισσόμενους καλλιτέχνες να καινοτομήσουν. Η RENA έχει ξεπεράσει αυτές τις προκαταλήψεις και έχει ξεχωρίσει σε μια αρένα με σαφή κυριαρχία του ανδρικού φύλλου εμμένοντας στο αυστηρό εργατικό ήθος και σε μια υγιή και ευφάνταστη προσέγγιση στη μουσική της. Όντας σχετικά νέα στο DJing αλλά με μακρόχρονη και ενθουσιώδη έκθεση στην ηλεκτρονική techno μουσική, φέρνει ένα φρέσκο, καινοτόμο και μεθυστικό άρωμα ενέργειας στις εμφανίσεις της! Επικεντρωμένη στα gigs ανά την Ελλάδα, έχει χτίσει ένα σταθερό και πιστό κοινό και έχει εξελίξει τις τεχνικές και programming ικανότητες της. Έχοντας φέρει εις πέρας τις αποστολές της και έχοντας εργαστεί από τη βάση, ως αξιόπιστη warm-up DJ έχει καταφέρει αβίαστα να μεταπηδήσει σε peak-time performer που δεν απογοητεύει ποτέ το κοινό του. Προσθέτοντας άλλο ένα «όπλο» στο βιογραφικό της , το 2011 την βρίσκει να κάνει τα πρώτα της βήματα στο studio, δουλεύοντας σε μερικές δικές της παραγωγές. Αν και ο όρος «ηλεκτρονική μουσική» είναι κατάλληλος για να περιγράψει το μουσικό της προσανατολισμό, τα set της RENA μπορούν με άνεση να περικλείουν από τα deepest house μέχρι τα funkiest, βρώμικα techno – πάντα εναρμονισμένα και μιξαρισμένα με ακρίβεια και ψυχή!

Links:

Facebook – http://on.fb.me/12bDCIx

Soundcloud – http://bit.ly/13wJOrs

Mixcloud –http://bit.ly/1SW3bDc

Resident Advisor – http://bit.ly/13wJPf6

Simos Ares

Ο Σίμος Αρές (Simos Ares) ζει στην Αθήνα και από το 1998 παίζει την αγαπημένη του μουσική συλλέγοντας δίσκους από σχεδόν όλο το φάσμα της ηλεκτρονικής μουσικής Dnb, Breaks, Acid & Chicago House & Techno. Στα τέλη του 2009 μπήκε στην οικογένεια του Cannibal Radio έως και τώρα με την εβδομαδιαία ζωντανή εκπομπή του “The Raving Shoe”. Μετά από 10 περίπου χρόνια περιπλανήσεων σε γνωστά club της Αθήνας και της Γαλλίας: Les Files De Paris, Six d.o.g.s., Astron Bar, Maze, Senza, Ρομάντσο, Inbox, Loop… όπως και στο Rave Parade, Bloom, Greek Techno Rebels και στο πλευρό Dj’s όπως Dave Clarke, Mark Reeve, Lutzenkirchen, the Advent Christian Smith, Tom Hades, Snuffo, Psyk, Johannes Volk, κάνει τα πρώτα του βήματα στην παραγωγή έχοντας ήδη ένα release στη Γαλλική δισκογραφική Da-traxx.

Links:

Facebook : https://www.facebook.com/SimosArespage

Soundcloud : https://soundcloud.com/simosares

R.A : http://www.residentadvisor.net/dj/simosares

 

Music is goiung to make everything ok! http://www.cannibalradio.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *