Χωρίς τον Delano Smith, δεν θα υπήρχε ο Derrick May!

56sushitech-2400

Δεν το λέμε εμείς. Το έχει πει ο ίδιος ο Derrick May! Και αυτό αποτελεί έναν ακόμη λόγο να πας στο party του Walk the Νight, που θα μας μεταφέρει νοητά στην house σκηνή του Detroit!
Το θρυλικό όνομα του Delano Smith είναι συνυφασμένο με την ηλεκτρονική μουσική σκηνή του Detroit από τα τέλη του 1970. Υπήρξε αναμφίβολα η κύρια πηγή έμπνευσης των μετέπειτα θεμελιωτών της Detroit house και techno, οι οποίοι αναδύθηκαν από την πόλη που άλλαξε τη ροή στη μουσική ιστορία.

Delano_Smith_Photo

Ο συνιδιοκτήτης του label, Mixmode Recordings και μέλος του ιστορικού “Detroit Beatdown project” ανήκει στο πρώτο κύμα των νέων που ανέλαβαν καθήκοντα Dj και residencies στα καλύτερα club της πόλης. Με άκρως ενδιαφέροντα sets και διαχρονικά releases σε δισκογραφικές εταιρίες όπως οι Third Ear Recordings και Sushitech Records, εξακολουθεί μέχρι σήμερα να αιχμαλωτίζει τη φαντασία του κοινού με μοναδικό τρόπο.

Την Παρασκευή 11 Μαρτίου, ο θρύλος της house έρχεται στην Ελλάδα και θα βρεθεί στα decks του Steam Athens μαζί με τους The Cripples (Sunshine Pedro & Locke) ιδρυτές του Walk the night και Move project και τον John Chouliaras.

1927824_1688695891373114_588725604280637299_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *