Dj of the Week: Nick A.

10887727_10152905925181745_219904924_n

Who’s Nick A.

Ο Nick A., κατά κόσμον Νίκος Αγγελίδης, είναι Έλληνας Dj, ο οποίος βρίσκεται στο χώρο εδώ και 12 χρόνια.

10887939_770824049666584_160764750_n

Από χομπίστας… επαγγελματίας Dj

Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το Djing το 2003. Αρχικά, το έβλεπε σαν χόμπι, όμως, καθώς ο καιρός περνούσε κι ένιωθε να του αρέσει πολύ, αποφάσισε να το δει πιο επαγγελματικά. Έτσι, δυο χρόνια μετά, εμφανίστηκε live για πρώτη φορά, πίσω από τα decks του Luv, μαζί με τον Tech1ne. Έκτοτε, έχει παίξει σε μερικά από τα καλύτερα clubs & bars της Αθήνας, όπως τα Loft, Maze, Vice Versa, Skull Bar κ.ά., ενώ έχει παίξει με djs όπως οι Mikee, Mladen Tomic, SeTH, Hector, Dio Jr.Liem, Audiopathic και Chris Cavo, μερικούς από τους οποίους θα έχετε τη δυνατότητα να ακούσετε σύντομα και στο Tech Side of Life!

 

Στα βήματα των κορυφαίων της tech house και της techno

Το στυλ μουσικής του είναι tech house και techno, πράγμα που εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ακούγοντας τα σετ του. Αυτό μόνο παράξενο δεν είναι αν κρίνουμε από τους καλλιτέχνες που θαυμάζει:

“Έχω επηρεαστεί και επηρεάζομαι έως και σήμερα από πολλούς καλλιτέχνες όπως οι Marco Carola, Adam Beyer, Dubfire, Ricardo Espino και Matt Sassari, ενώ έχω ιδιαίτερη εκτίμηση στους Fabio Florido, Barem και Richie Hawtin, με τον τελευταίο να αποτελεί και είδωλο για μένα”

μας λέει.

10922090_770824052999917_1081712578_n

“Το κοινό της Αθήνας είναι ασύγκριτο!”

Η ηλεκτρονική σκηνή στην Ελλάδα εξελίσσεται διαρκώς και επεκτείνεται παντού. Αυτό δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τους djs φυσικά. Όπως ο Nick A..

“Το κοινό της Αθήνας το θεωρώ ασύγκριτο. Σχετικά με το κοινό της επαρχίας δεν έχω άποψη, βέβαια, γιατί δεν έχω παίξει ακόμη εκεί. Πάντως, είναι αλήθεια πως η ηλεκτρονική μουσική έχει κάνει βήματα και προς την επαρχία”.

Στην επαρχία δεν έχει παίξει ακόμη, ωστόσο στην Αθήνα τον ξέρουμε πολύ καλά. Σίγουρα θα τον έχετε πετύχει σε κάποιο event της Deep Phase ή της Bedroom με τις οποίες συνεργάζεται αυτή την περίοδο. Πέρα από τις live εμφανίσεις του, ο Nick A. παίζει σε εβδομαδιαία βάση σε ένα από τα καλύτερα web radios, το Be Radio.

 

Τι να περιμένουμε από τον Nick A.

Αυτή την περίοδο, ο Nick A. είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στα projects των Deep Phase και Bedroom και είναι συνεπής στο ραντεβού του με τους ακροατές του Be Radio, κάθε Δευτέρα 19.00-20.00. Όσο για το μέλλον? Αυτό δε μας το ξεκαθάρισε. Ωστόσο, αν κρίνουμε από το παρόν και το παρελθόν του, θα πρέπει να περιμένουμε με ανυπομονησία!

Nick A. on the Tech Side of Life

Το Σάββατο 17 Ιανουαρίου, η Blank φιλοξενεί τον Nick A. στο όγδοο επεισόδιο της σειράς podcast “The Tech Side of Life”, που παρουσιάζεται κάθε βδομάδα, στο κανάλια της Blank στο soundcloud και το mixcloud και φυσικά, στο site μας! Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να τον ακούσετε σε ένα special set!

Μείνετε συντονισμένοι για τις λεπτομέρειες!

Nick A. on
Facebook
Soundcloud

Thank you Nick A..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *