Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΓΙΝΕ DJ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ. ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΥ ΕΝΑΣ.

or-maybe-your-dj-is-super-silly

Ποιος είπε ότι για να γίνεις dj πρέπει να μάθεις να συγχρονίζεις tracks και να επενδύσεις στη μουσική σου παιδεία;

Κυρίες και κύριοι, η Blank, αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες ενός σύγχρονου dj, προσφέρει ένα εγχειρίδιο-οδηγό, επιμελημένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να αποτελεί ένα υπερπολύτιμο εργαλείο στα χέρια σας. Γίνετε djs σε 5 απλά βήματα:

1. Κάνε ταττού. Μανίκι. Δύο μανίκια. Τρία μανίκια. Και μια κινέζικη φράση τύπου “Κάθε εμπόδια, σε κάνει απλά πιο δυναμίτης” στην πλάτη.

2. Κάνε επαγγελματική φωτογράφηση. Όχι την ώρα που παίζεις, κάπου αλλού. Ίσως στο ύπαιθρο, στην εξοχή. Είναι οι πιο σημαντικές φωτογραφίες μετά από αυτές της βάφτισής σου και πρέπει να βγουν ΤΩΡΑ.

3. Αγόρασε χρωματιστά κουμπάκια για το controller σου. Επιστημονικές μελέτες έδειξαν που τα πολύχρωμα κουμπάκια στα controllers έχουν καλύτερη αίσθηση κι επιδρούν θετικά και στην ψυχολογία.

knobs_yellow_color_djtechtools_sizes_x1

4. Χρησιμοποίησε το facebook σωστά: Τάγκαρε τουλάχιστον 100 άτομα κάθε φορά που ποστάρεις ένα νέο podcast και μην ξεχνάς να ενημερώνεις το κοινό τι ranking έπιασε στα charts του Mixcloud.

5. Απόκτησε ΤΩΡΑ το top10 του beatport. Και μη σου περάσει από το μυαλό να τα αγοράσεις – με λίγο ψάξιμο θα τα βρεις τζάμπα, μην είσαι κορόιδο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *