ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΤΟΝ RICHIE HAWTIN

541123

Σου αρέσει η μουσική του Richie Hawtin τόσο πολύ που θες να τον παντρευτείς; Όχι; Φύγε από αυτό το άρθρο. Για εσένα που θες, όμως, ψάξαμε και βρήκαμε ό,τι χρειάζεται να ξέρεις προτού ζητήσεις το χέρι του από τους γονείς του.

Τι δώρο θα σου κάνει στην επέτειό σας

Ένα ηχείο

Τότε που πολλοί βιάστηκαν να τον κατηγορήσουν επειδή έσπρωξε ένα θηριώδες ηχείο πάνω σε μία θαυμάστρια, το μελλοντικό του ταίρι, εσύ, παρακολουθούσες με αγάπη το μεγαλείο του ανθρώπου, που παρεξηγήθηκε από την κοινή γνώμη γιατί θέλησε να κάνει στη θαυμάστριά του, απλώς, ένα δώρο. Το δώρο που θα κάνει και σε σένα στην επέτειό σας.

Τι του αρέσει να ακούει όταν είναι πολύ χαρούμενος

Ένα κράμα r’n’b με reggaeton

Μετά από 1 ώρα, 24 λεπτά και 38 δευτερόλεπτα, ο Richie μπήκε στο mood και αποκάλυψε σε κάθε ενδιαφερόμενο και ενδιαφερόμενη, την άλλη μουσική του πλευρά. Και techno παίζει και minimal παίζει και rap παίζει. Έχει πρόγραμμα.

Ποιον αγαπάει (λίγο) περισσότερα από εσένα

Τον Sven Vath

Στο κάτω κάτω, υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει δώσει ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα σε φίλο του ενώ περνάνε καλά; Εντάξει, υπάρχει. Αλλά εδώ έχουμε αγάπη. Και οι μεγάλες αγάπες δεν τελειώνουν. Και θα το αποδεχτείς, γιατί είναι ο Richie.

Τι κουζίνα του αρέσει

Ιαπωνική

enter-sake-2014-by-igor-ribnik-621

Κοίτα, γενικά, δεν έχει πολλά θέματα, βολικός είναι στο φαϊ. Και τις φακές του θα φάει και από τα χεράκια της μαμάς σου θα δοκιμάσει, αλλά με μία ποικιλία σούσι και το αγαπημένο του sake, θα σε λατρέψει. Ο άνθρωπος έχει ανακηρυχθεί sake samurai, να μην φάει αναλόγως;

Τι επάγγελμα θα κάνει όταν σταματήσει τη μουσική

Μανάβης

Μαθημένος από μικρός στη λαϊκή αγορά του Detroit, όπου μαζί με τον πατέρα του πουλούσαν για χρόνια κάθε λογής φρούτα (100% έγκυρη και αποκλειστική πληροφορία από τον στενό οικογενειακό του κύκλο), η στροφή προς το επάγγελμα αυτό, αφού συνταξιοδοτηθεί από τη μουσική, θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη.

Μετά από τη σωστή προετοιμασία που σου προσφέραμε, λοιπόν, μένει να ευχηθούμε…

Καλά στέφανα και βίον ανθόσπαρτον!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *